Pin Centar poseduje obimo iskustvo u svim poslovima vezanim za ugradnju gasnih i elektro kotlova, kotlova na pelet, i podnog grejanja u objektima različitih namena i površina. Takođe, nudimo i usluge kompletne rekonstrukcije postojećih kotlarnica različitih tipova kao i zamene starih radijatora i ventila.

Pored poslova instaliranja HVAC sistema, naša kompanija nudi klijentima i servisiranje postojećih HVAC instalacija kao i njihovo puštanje u rad nakon montaže. Naš iskusni tim garantuje brzinu, pouzdanost i poštovanje svih modernih standarda bezbednosti i kvaliteta pri instalaciji HVAC sistema. Posedujemo su potrebnu modernu opremu i veliki tim stručnog osoblja koji Vam stoji na raspolaganju za sve HVAC izvođačke radove na poslovnim, javnim i stambenim objektima.

Uz pomenute izvođačke radove nudimo i uslugu izrade projekta za grejne sisteme kao i konstantan stručni nadzor na terenu tokom radova na uvođenju ili rekonstrukciji HVAC sistema. Naš tim je uvek spreman da brzo i efikasno odgovori na sve zahteve investitora projekta.