Pored usluga projektovanja, izvođenja radova i nadzora izvođenja radova, naša kompanija nudi još jednu posebnu pogodnost koja je izuzetno značajna za ambiciozne investitore i trgovce nekretninama. Naime, naš stručni tim može, u skladu sa željama klijenta, da vrši veštačenje određenih postojećih objekata i infrastrukture. Ova usluga je dostupna i klijentima koji žele da u saradnji sa našom kompanijom započnu projekat renovacije, kao i onima koji žele da dođu do pouzdane i precizne analize objekta radi rešavanja pravnih dilema.

Evaluacija postojećeg stanja u svetu mašinstva i građevinarstva nije nimalo jednostavan zadatak; zato je najbolje takav projekat prepustiti stručnjacima sa ogromnim iskustvom u svom poslu. Naravno, kada je reč o uslugama naše kompanije, veštačenje se ne mora ticati samo vrednosne procene. Veštačenje postojećih struktura se može, u skladu sa željama klijenta, vršiti sa fokusom na više aspekata. Dakle, može se analizirati kvalitet izvedenih radova, tip utrošenog materijala, kao i bezbednost i postojanost strukture. Takođe, naša kompanija može izvršiti i procenu energetske efikasnosti objekata.

Ukoliko Vas zanimaju projekti rekonstrukcije i renoviranja, sa stručnim timom Pin Centra možete se detaljno posavetovati o svim ključnim principima procenjivanja i analize zatečenog stanja. Naša kompanija je tu da Vas informiše o svim potencijalnim ulaganjima koja u slučaju renoviranja jedan objekat može da iziskuje, sve u cilju čuvanja Vaših interesa.

Takođe, Pin Centar pruža usluge brzog i preciznog veštačenja u slučajevima kada nijedna dokumentacija o određenom objektu ne nudi odgovor na pitanje koje Vas zanima. Naši stručni kadrovi i veliko iskustvo u poslovanju pomažu da nijedan željeni podatak ne ostane predmet nagađanja. Pin Centar je tu da otkloni nedoumice, pruži sugestije i ponudi rešenja.

Osim toga, mi u Pin Centru razumemo da veliki projekti ne trpe iznenađenja, zato smo tu da svaki relevantan podatak o postojećem stanju objekata učinimo transparentinim. Profesionalno veštačenje našeg tima stručnjaka otklanja buduće neprijatnosti i trenutnu situaciju čini pogodnijom za započinjanje novih i uspešnih projekata.