Kroz blisku saradnju sa klijentima u kombinaciji sa praktičnim pristupom uspeli smo da kreiramo formulu efikasnosti koja nam omogućava da projekte izradimo kvalitetno i u dogovorenom vremenskom roku. Bez obzira na kompleksnost projekta, brzo dolazimo do rešenja koja odgovaraju željama i potrebama klijenta, vodeći računa o svakom detalju.

Svesni da proces projektovanja određuje uspeh ostalih faza izrade i ukupne performanse projekta, predano radimo na svakom nacrtu. Planove izrađujemo precizno, oslanjajući se na višegodišnje iskustvo. U procesu projektovanja vodimo se primerima dobre prakse, uvek imajući u vidu i pojedinačne faktore koji čine svaki projekat na kome radimo jedinstvenim.

Pratimo trendove na tržištu i u radu primenjujemo metodologije koje uzimaju najbolje i od modernog i od tradicionalnog pristupa. Specijalizovani smo za projektovanje dugotrajnih i pouzdanih sistema grejanja, vodovoda i kanalizacije, klimatizacije i ventilacije, a naša delatnost uključuje i energetski efikasne projekte, kao i mašinske instalacije. Od HVAC sistema, preko hidrantske mreže, do regenerativnog pogona u instalaciji lifta, pokrivamo vam širok dijapazon usluga.

Do sada smo uspešno realizovali brojne projekte u industrijskim, stambeno-poslovnim i javnim zgradama širom Srbije, a kvalitet našeg rada potvrđuje i broj klijenata koji kontinuirano raste. Projekte izrađujemo u skladu sa ISO standardima, ali i sistemom vrednosti koji smo uspostavili i poštujemo od samog osnivanja “PIN centra”.

Investitorima, kao pouzdani partner od prvog nacrta do faze izgradnje, omogućavamo da kroz našu kompaniju prođu sve etape ključne za realizaciju projekta. Ukoliko klijenti nisu upućeni u procese koji se podrazumevaju u ovoj fazi izrade, naši visoko obrazovani kadrovi spremni su da odgovore na sva pitanja, kao i da daju sugestije.

Bilo da vam je potreban energetski efikasan sistem za grejanje ili mreža za odvod kiše, “PIN centar” ima rešenje. Pozovite nas ili nam pišite i saznajte sve informacije koje su vam neophodne da biste napravili pravi izbor i u najkraćem vremenskom roku došli do rešenja koje vam najviše odgovara.